♥ TheVampireDiariesss.bulgarianforum.net ♥ ~ The Vampire Diaries ~ |
feeds | |
Кой е онлайн? | Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула Най-много потребители онлайн: 39, на Вто Ное 12, 2024 7:55 am |
|
| Тъмната горичка | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Елена Гилбърт Вещица/Вещер
Брой мнения : 182 Точки : 468 Age : 32 Гадже: : Стефан Салватор. БФФ : Кeрълайн Форбс и Кати Фосфърн. Join date : 10.01.2011 Birthday : 19.04.1992 Местожителство : В Мистик Фолс. Humor : Лесно раздразнителна...Иначе има голямо чувство за хумор.
| Заглавие: Тъмната горичка Вто Яну 11, 2011 3:21 pm | |
| | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Тъмната горичка Чет Яну 13, 2011 8:50 pm | |
| Тази вечер имах среща с едно момиче,което от пръв поглед привлече вниманието ми. Тя не беше като мен!Не беше вампир а човек... Чудих се дали ще се здаржа да не испия кравта й. Но си обещах че ще се владея тази вечер. Бяхме се разбрали че ще се срещен в гората.Аз бях първи на мястото. Чаках я с часове а нея я нямаше. След извесно време чух шум от храстите,развих бързите си рефлекси и забелязах че е тя..Беше закасняла но беше ТУК а това ме изпълваше с голяма радост. -Здравей Елена закъсня..Къде беше красавице? |
| | | Елена Гилбърт Вещица/Вещер
Брой мнения : 182 Точки : 468 Age : 32 Гадже: : Стефан Салватор. БФФ : Кeрълайн Форбс и Кати Фосфърн. Join date : 10.01.2011 Birthday : 19.04.1992 Местожителство : В Мистик Фолс. Humor : Лесно раздразнителна...Иначе има голямо чувство за хумор.
| Заглавие: Re: Тъмната горичка Чет Яну 13, 2011 8:57 pm | |
| Беше много тъмно а мен ме беше страх да върва между гъстите гори. Бързах много бързо и накрая стигнах до Деймън. -Съжелявам за закъснението но имах неотложна работа с една дума-семейството ми по-на кратко-брат ми. Той се забърква в големи бели а аз правя всичко възможно да го измъкна... Но чвсно казано нямам много време,трябва да се прибирам и затова дойдох набързо.-под тези думи може да се каже че криех дълбоко в себе си че ме е страх малко от този чаровник Деймън,защото все пак той си беше вампир а аз чове.. Седнахме на един камък до едно дърво и започнахме да се опознаваме.. -Е Деймън ти от скоро ли си в Мистик Фолс ?-попитах аз с усмивка на лицето. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Тъмната горичка Чет Яну 13, 2011 9:18 pm | |
| Незнаех как да отговоря на въпроса на Елена,просто,защото неисках да разбере цялото ми лошо минало. -Ами да.Попринцип семейството ми е живяло още от основаването на града но аз много патувах и чак сега се застоях наоколо.-отвърнах и аз и се надявах да не отваряме тази тема повече. -Елена знаешли..незнам но мисля че те познавам от цяла вечност..Очите ти са толкова пленяващи а усните ти...-в този момент се приближих към нея и я целунах страсно. |
| | | Елена Гилбърт Вещица/Вещер
| Заглавие: Re: Тъмната горичка Чет Яну 13, 2011 9:26 pm | |
| След целувката на Деймън витаех в небесата... Незнаех какво да кажа освен че трябва да тръгвам, защото беше станало много късно и блиските ми щяха да се притесняват. Взех си довиждане с Деймън и побягнах към дома си... | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Тъмната горичка Чет Яну 13, 2011 9:38 pm | |
| Елена изчезна така бързо та дори неможах да и кажа едно довиждане.. Но бях обеден че и тя ме харесва както аз нея-в това нямаше съмнение! След това се прибрах с черовна усмивка в дома си,а красивият поглед на Елена беше запечатан в моето съзнание..Единственото нещо за,което мислех беше задавания от мен въпрос:Кога ще я видя отново?... |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Тъмната горичка | |
| |
| | | | Тъмната горичка | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|